Siirry pääsisältöön

Kurssipaniikkia!


Aivan mielettömästi kursseja tässä jaksossa ja rästitenttejä sekä kaikkea muuta sekasotkua, en tiedä, miten tästä keväästä selviän, mutta jotenkutenhan se on varmasti pakko. Koulussa on kyllä kivaa, jonain päivänä valmistun tradenomiksi, se on melko varma se!
  • Konseptointi ja tuotteistaminen
  • Määrälliset tutkimusmenetelmät
  • Johtaminen ja esimiestyö
  • Luomuelintarviketeollisuus
  • Projektin johtaminen
  • Pk-yrittäjyys
  • Affärssvenska
Kesäksi kursseille!
  • Business Correspondance
  • Hyvinvointiyrittäjyys, laatu ja markkinointi
  • Global Business
  • Asiakaspalvelu ja palveluprosessit
  • Mobile Marketing
  • Markkinoilla menestykseen
  • Kaupan toimintaympäristö ja kilpailuedellytykset
  • Myynnin johtaminen
  • Tunnusluvut ja johtaminen
Onhan tuossa tekemistä, tuopa mitä vaan kesä tullessaan. Rästitenttejä ja korotuksiakin olisi vielä luvassa: Laadulliset tutkimusmenetelmät, Svenska i arbetslivet, Yhtiöoikeus.

Ja kirjoista pitäisi kirjoittaa esseitä, minulla on luettuna jo useampia kirjoja, pitäisi seuraavaksi saada kirjoitettua esseitä monesta opuksesta. Markkinoinnin opiskelijana moni opittu asia luetaan kirjasta ja kirjoitetaan esseitä, jossa esitetään omia näkemyksiä ja oivalluksia luetun perusteella.

Lukulistani kokonaisuudessa on (osa luettu, osa lähes luettu, osa koskemattomia)

  1. Parantaisen opukset: Pölli tästä, Sissi-, Gurumarkkinointi ja Tuottestaminen
  2. Madventures
  3. Flo Rida - Luovan luokan esiinmarssi
  4. Flow - elämänvirta
  5. Palapeli
  6. Hidden Power of Social Networks
  7. Vallankumouksen kärjessä
  8. Sano se someksi
  9. Kuka vastaa?
  10. Blogimarkkinointi
  11. Tee itsestäsi brändi
  12. Mad manners
  13. 4 tunnin työviikko
  14. Drive
  15. Upeaa työtä!
  16. Sir Alex Fergusson
  17. Parhaasta pohjalle
  18. From Good to Great
  19. Pysy Parhaana
  20. Tietoisesti Paras
  21. Sisäinen sankari
  22. Kantapään kautta
  23. Minä ja markkinavoimat
  24. Arnold on kingi
  25. Twitter Power
  26. Kuka menestyy?
  27. Brand Royalty
  28. Innovate or Die
  29. Visuaalinen markkinointi
  30. The little big things
  31. The fortune..
  32. Body and Soul
  33. The business playground
  34. Hey Whipple...!
  35. Hypnotic writing.
Valehtelisin, jos väittäisin, että helppoa hommaa. Lukeminen on kyllä mielettömän kivaa ja helppoa, mutta sitten siitä kirjoittaminen, oivaltaminen ja arviointi. Oppiiko jotain, enkö opi? Oivallanko jotain? Voinko jotain viedä käytäntöön? Miten opin? Mikä on parasta? Mikä on pahinta? Mikä on kirjojen syvin olemus?

Kaiken opiskelujeni ohelle vielä pitäisi haasta itseäni liikkeelle, kun #juoksukielto on ollut voimassa jo tammikuusta lähtien ja salilla käyminen on ajoittain täyttä tuskaa. Selkä ja polvi ovat melko rikki, mutta jotenkin on pakko olla liikkeellä. Ensin kirjat, koulutus ja sitten liikkuminen ja hyvinvointi. Terveyteni menee kaiken edelle ja tasapainoilu kaiken keskellä on elintärkeää.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

It will be alright.

Pelasin kerran jalkapalloa. Minulla oli vielä sinä aamuna kaikki hyvin. Lämmittelin lihakseni, kävin aamulenkillä.. Oli kesä.. Aurinko paistoi.  Oli yhdeksäs kesäkuuta ja vuosi oli 2012. Viikkoni kohokohta. Jalkapalloturnaus. Viisi peliä. Ensimmäinen peli alkoi, pari kosketusta , sain pallon ja olin juurikin syöttämässä sitä, polveni oli hieman koukussa, koholla, irti nurmesta. Vastustaja juoksi päin ja ihanku yli polven. Polveni vääntyi ulospäin, napsahti ja minä makasin nurmen pinnalla ja huusin kivusta. Huusin ja itkin, niinku en olisi ennen ikinä kipua kohdannutkaan. Kipu oli todella kova, ettei sitä olisi pystynyt edes millään kuvittelemaankaan.  Epäilin , että lumpio on mennyt pois paikoiltaan tai jotain muuta kamalaa. Nopeasti joukkueen valmentajat pelaajineen siirsivät minut kentän laidalle, rauhoittelivat, nostivat jalat koholle, laittoivat kaksi kylmäpussia molemmille puolille polvea ja siteen päälle, mikä pitelisi kylmäpussit paikoillaan. Siinä itkua

A Rotten Guest.

“You wake up one morning and there it is, sitting in an old plaid bathrobe in your kitchen, unpleasant and unshaved. You look at it, heart sinking. Madness is a rotten guest .”  Madness: A Bipolar Life. Kirjoittaja kärsii  bipolaarisesta mielialahäiriöstä.  Suosittelisin lukemaan tämän kirjan jo hyvän lukukokemuksensa takia, ja varsinkin, jos lähipiiristä löytyy joku, joka kärsii kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä. Erittäin hyvin tässä kirjassa käy ilmi, miten sairaus vaikuttaa kaikkiin ja kaikkeen, vaikka onhan se tiedossa, mutta ei sitä halua ajatella.  Olen lukenut myös  Marya Hornbacherin  edellisen kirjan:  "Elämä kateissa - kertomus anoreksiasta ja bulimiasta". Madness  alkaa limittäin sen kanssa, mitä hän kertoi Wasted (suom. Elämä kateissa) - teoksessa, mutta perehdyttäminen syömishäiriöihin ei ole tässä kirjassa keskeisintä, vaan hänen mielialahäiriö. Muutamien sivujen jälkeen ollaan ajassa sen jälkeen, kun syömishäiriö ei vaikuttanut olevan niin ke

mi semana

Huhtikuun alusta Heiaheia-kalenterini on alkanut näyttämään jo hieman paremmalta. Joulu/helmi/maaliskuu olivat todella hiljasia ku ei tullut paljoakaan erikseen liikuttua vapaa-ajallani. Aamusali saa herämään kropan ihan mukavasti. Running-tuossa nyt on lähinnä hölkyttelyä ja linkuttelua, kun vihloo tosi pahasti tervettä polvea sisäsyrjän puolelta ja lumpion päällä tuntuu kipua. Kuten huomaa, sain mitalin , että oon 10 x käynyt salilla vuonna 2013. Jippiikaijee. Jes! Oon tosi "ylpeä" -- onhan sitä tullut salilla ryhmäliikuntoissakin käytyä, mutta aika surkeata tuo on, kun 10 x tulee täyteen vasta huhtikuussa, mutta voin leikkiä, että huhtikuusta huhtikuuhun on "minun vuosi" vaikka muilla se vaihtuisikin joulu-tammikuun vaihteessa. Laitoin sähköpostia eräälle pesäpallojoukkueelle.  Kuulin, että olisi mahdollista ehkä pelata, niin haluaisin hirmu-hirmu kovasti pelata, edes sitä maakuntasarjaa. Ei oo niin väliä, kunhan saisin pelata, koska se on niin mukav